مانیتورینگ و پایش ماشین آلات کشاورزی

شرکت آنی مهر با همکاری شرکت مکاترونیک یک راه‌حل جامع تلماتیک برای نظارت بر سوخت، کنترل پارامترهای عملیاتی، ردیابی GPS و ردیابی زمان کارکرد تراکتورها، کمباین‌ها، ژنراتورها و سایر خودروهای کشاورزی ارائه کرده که قادر است به راحتی مهمترین دغدغه سازمان های متولی تخصیص و توزیع سوخت  گازوئیل را برطرف نموده و همچنین به طور گسترده در مجتمع‌های کشاورزی و دارندگان ناوگان ها و ماشین آلات خدماتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

با توجه به نقص جدی روش های سهمیه بندی ثابت برای هر مصرف کننده و نداشتن سیستم جامع اطلاعاتی جهت تعیین نیاز واقعی سوخت مورد نیاز هر دستگاه، سیستم های تلماتیک و نظارت بر سوخت ماشین‌آلات کشاورزی این امکان را فراهم می‌کند که سوخت مورد نیاز هر مصرف کننده به میزان فعالیت واقعی آن توسط سازمان متولی تخصیص یابد و هم دارندگان ماشین آلات مصارف بیش از حد سوخت، تنظیم سهمیه‌های مصرف سوخت برای هر عملیات، نظارت بر میزان کارکرد ماشین آلات و مشکلات آنها را به راحتی شناسایی و برطرف کنند.

ردیابی GPS تراکتورها و کمباین‌ها و تعیین حصارهای جغرافیایی اطلاعاتی درباره موقعیت و مسیر خودروها، جهت حرکت و مسیر آن‌ها ارائه می‌دهد و امکان شناسایی استفاده نادرست از ماشین‌آلات و به‌کارگیری آن‌ها برای مقاصد شخصی و یا خارج از محدوده را فراهم می‌کند.

اثرات پیاده‌سازی سیستم نظارت بر ماشین‌آلات کشاورزی:
  • کاهش هزینه‌های سوخت و روان‌کننده‌ها: بهینه‌سازی مصرف سوخت (شناسایی مصرف بیش از حد)، جلوگیری از سرقت سوخت دیزل (سرقت از مخزن سوخت و خط بازگشت موتور، کم‌کردن سوخت در مخزن)
  • کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری: تشخیص از راه‌دور خرابی‌ها، پیشگیری از خرابی‌ها، پیش‌بینی زمان تعمیر و نگهداری با توجه به شرایط واقعی کارکرد تجهیزات

  • افزایش عملکرد ناوگان: کاهش زمان‌های توقف بی‌مورد، جلوگیری از استفاده نادرست، تقویت نظم کاری.

با توجه به شرایط فعلی ناوگان، سیستم تلماتیک می‌تواند هزینه‌های کلی ناوگان برای سوخت را تا ۳۰٪ کاهش داده و هزینه‌های تعمیر و نگهداری را تا ۲۰٪ کاهش دهد.

مانیتورینگ و پایش ماشین آلات معدنی و راهسازی

شرکت آنی مهر با همکاری شرکت مکاترونیک یک راه‌حل جامع تلماتیک برای نظارت بر سوخت، کنترل پارامترهای عملیاتی، ردیابی GPS و ردیابی زمان کارکرد ماشین آلات معدنی و راهسازی،  ژنراتورها، دستگاههای حفاری و سایر خودروهای فعال در معدن ارائه کرده که قادر است به راحتی مهمترین دغدغه سازمان های متولی تخصیص و توزیع سوخت  گازوئیل را برطرف نموده و همچنین به طور گسترده در معادن و دارندگان ناوگان ها و ماشین آلات خدماتی آنها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

امروزه بیش از دو سوم بودجه ماشین آلات معدنی به هزینه‌های سوخت و نگهداری اختصاص دارد که طبق تجربه یک سیستم دقیق نظارت بر سوخت مصرفی می‌تواند تا ۳۰٪ از این هزینه‌ها را کاهش داده و همچنین باعث افزایش طول عمر تجهیزات معدنی می گردد.

تجهیزات معدنی به دلیل کار در شرایط آب‌وهوایی و زمین‌شناسی سخت نیاز به تجهیزات اندازه گیری متناسب با این شرایط دارند تا عملیات پایش و پارامترهای مختلف آنها را به راحتی انجام داده و در اثر این شرایط آسیب نبیند.

سنسورهای Direct و Delta ساخت شرکت مکاتروینک علاوه بر تحمل شرایط کاری معدنی و راهسازی، مصرف سوخت در حالت‌های مختلف کارکرد موتور (درجا، حرکت و زیر بار) را نیز با دقت بالا و به صورت پایدار اندازه گیری می کند و دقت  اندازه گیری تحت تاثیر شیب محل کار، لرزش و تغییرات دما قرار نمی گیرد.

مانیتورینگ و پایش دیزل ژنراتورها

شرکت آنی مهر در یک راهکار فوق العاده برای نظارت بر پارامترهای مهم ژنراتورها طراجی کرده که علاوه بر نظارت بر مصرف سوخت، تشخیص وضعیت موتور و پارامترهای آلترناتور و میزان سوخت موجود در باک روزانه و مخزن اصلی را نیز رصد کرده و آلارم های لازم را جهت تضمین کارکرد مداوم ژنراتورها ارائه می دهد.

این راه‌حل هوشمند علاوه بر کمک به سازمان های تخصیص دهنده سوخت، برای نظارت از راه‌ دور دیزل ژنراتور‌ها، امکان تضمین عملکرد بدون وقفه دیزل ژنراتور، کاهش هزینه‌های سوخت و عملیاتی، بهینه‌سازی برنامه‌های نگهداری و پیشگیری از توقف عملیات ژنراتور را نیزفراهم می‌کند.

مانیتورینگ و پایش تریلی ها و کامیون های سوخت رسان و حمل بار

از آنجا که تخلفات قابل توجهی در زمینه تخلیه و جایگزیتی سوخت دریافتی از انبارهای نفت تا محل تخلیه صورت می پذیرد، این شرکت با استفاده از سنسورهای موجود، سیستم نظارت بر کامیون‌های سوخت‌رسان کنترل جامعی بر هر بخش از مخزن، حجم و مکان‌های تخلیه سوخت، پارامترهای عملیاتی اسب تریلی، مسیر حمل‌ونقل و همچنین رفتار راننده در جاده را پیاده سازی و ارائه نموده است.

وظیفه اصلی سیستم نظارت بر تانکرهای سوخت‌رسان، کنترل آنلاین محتویات مخزن است. از آن‌جایی که محموله مایع حمل‌شده دارای بالاترین ارزش است، مالکان می‌خواهند اطمینان حاصل کنند که حجم سوخت ریخته‌شده در مخزن به مصرف‌کنندگان تحویل داده می‌شود و در طول مسیر “تخلیه” و یا “جایگزین” نمی‌شود.